Sponsorer

Mina och hundarnas sponsorer som gör att de mår extra bra och får lite extra guldkant på tillvaron. Kontakta mig gärna om du vill veta mer om något!

Back On Track har väldigt bra täcken för olika slags ändamål. Det finns t.ex., nättäcke, vintertäcken, regntäcken (både ofodrade och fodrade) och så det senaste som har kommit till den svenska marknaden är deras fleecetäcken. Min hundar gillar verkligen även BoTs hundbäddar. BoT har även både sköna och fina produkter till människor.

130703botalgotnr10 130703botalgotnr15 130703botmicknr2 130703botveranr1

Alla mina hundar äter fodret Carnilove fast olika sorter. Det är helt fritt från spannmål och har ett mycket högt köttinnehåll. Mick är nu en av medlemmarna i Team Carnilove som rekordsnabbt har kvalat till SM 2016.

150829teamcarnilovenr1klippttexliten

Algot var tidigare med i det framgångsrika agilitylaget Team LIMEX och från och med 2010 lämnade Algot plats för Mick i laget i stället och nu 2015 är Vera med i Team limex.se. Laget sponsras av Limex som har mycket du behöver till din hund!

LIMEX

Jag har otroligt mycket att tacka Sandra på Dogworks för! Efter Micks bogledsoperatitioner hjälpte hon mig att lägga upp ett träningsprogram som gjorde honom tillräckligt stark för att kunna göra come back i agility igen. Jag fortsätter att låta Mick följa hennes träningsprogram för att han ska fortsätta vara stark.

dogworks

När jag behöver uppsöka veterinär är valet enkelt. Jag kontaktar då Mälarens Smådjursklinik i Märsta och det gör mig inget att det inte är den klinik jag har närmast. De har kunnig personal, ljusa och fräscha lokaler och det är en lugn och trygg miljö. Jag åker även dit när det är dags för mina hundar att vaccineras.

msdkliten

141020mickpiliten

Aptus har verkligen ett stort sortiment produkter för våra hundars välbefinnande med alltifrån energitillskott och olika schampo till produkter för störningar i mage och tarm och öronrengöring m.m.

aptus

Biodistra har produkter som är bra för mina hundar på olika sätt. Glucosaminet smörjer leder, Stomax lugnar oroliga magar och Omega-3 ser till att hundarnas hud och päls mår bra.

biopetmicknr1liten

biopetalgotnr2liten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s