Grattis Mick & Dalarna m.m.

Idag blir min fina Mick 7 år!

130810micknr10liten

Grattis älskade hund som har haft ett minst sagt annorlunda år!

Början av året hade perioder med hältor som jag inte fick någon bra förklaring till.

130118mickalgotveranr9liten 130124micknr6liten

Kjerstin konstaterade att Mick hade instabila bogleder på båda sidorna och ortopeden Annika fick Mick att erkänna att han hade rejält ont. 😦

130326mickkjerstinnr4liten

När jag fick höra att han med operationer hade stor chans att kunna bli en aktiv hund igen tvekade jag inte utan det blev operation för Mick och inte förrän efteråt har jag förstått att det finns folk som tycker att jag har gjort fel. När Mick låg på operationsbordet ringde ortopeden och meddelade planen för operationen då det bestämdes när man hade gått in genom titthål och sett exakt hur det såg ut. Micks ligament var helt av (på båda sidorna).

130620micknr1liten

Kjerstin och Annika kände på Mick efter den första operationen för att kunna göra en plan för fortsättningen. Mick har fått nylonlinor fastsydda för att stabilisera.

130508mickkpeabenr2liten

Det blev vattentrask och diverse övningar som jag kämpade med här hemma och det gick åt rätt håll och även andra sidan opererades.

130508micknr2liten

Ett rätt så äckligt skavsår lyckades vi få att läka snabbt och fint!

130624micknr26liten

Mick fick ett bakslag i form av en inre blödning som krävde en dag på djursjukhuset för att han skulle tömmas på blod och övervakas men efter det har det bara handlat om REHABILITERING och gör så fortfarande!

mail130525mick

130609micknr1liten 130703botmicknr2liten 130703petramicknr5liten  130914micknr2liten 131224algotmickveranr2liten

Mick var på återbesök hos Kjerstin nyss och hon sa gång på gång att han kändes väldigt fin. Hans muskelmassa ökar och vi ska fortsätta att öka hans aktivering/träning utan att köra agility som han får vänta på ett tag till. Han har dock fått godkänt att få köra lite hoppteknik om det inte är halt eller alltför kallt.

Framifrån

Från sidan

Sist en film på gulliga Mick som får oss förstå hur lycklig han är av att få köra hoppteknik när han utan hjälp söker upp ”starten”.

Mick hittar till Kjerstin och vet att man alltid stannar på vågen. 🙂

140117micknr3liten 140117micknr4liten

Vinklar och mått fortsätter att vara bra!

140117micknr6liten 140117micknr7liten

Han rör sig fint och har inte ont någonstans och bäst av allt så känns hans bogleder stabila.

140117micknr8liten

Mick som långtifrån gillar alla har fattat tycke för Kjerstin och han har fullt förtroende för henne!

140117micknr10liten

Tänk att denna lilla sötnos redan är 7 år:

070309 Mick 6 v nr 1 liten

Grattis även till alla syskon!

Till sommaren hoppas jag åter igen befinna mig på tävlingsbanorna med Mick!

130209micknr1liten

Födelsedagen har spenderats i Borlänge med ett par kompisar innan vi åkte hemåt igen och han fick extra god middag med ännu smarrigare efterrätt! 🙂 

bild (2)  bild (3) bild (4) bild (5)

Helgen spenderades i Dalarna eftersom min bästa och käraste barndomsvän Carina hade bjudit in till fest! Tack Carina för att vi fick komma och jag hoppas verkligen vi lyckas få till det vi vill…

bild (9)

I lördags gick vi upp riktigt tidigt och hann med att åka fram och tillbaka till Vansbro innan Carinas fest. Min pappa och mamma köpte ett hus i Vansbro som pappa tyckte om att åka till och renovera. Tyvärr hann han inte renovera klart och när mamma fick förfrågan om att sälja så bestämde hon sig för att göra just det och nu var vi med och tömde ut det sista från huset och överlämnade nycklarna. Det är med lite blandade känslor jag konstaterade att jag har varit i huset för sista gången.

bild (7)

Vi åkte även förbi pappas grav! 😥 Även om hans minnessten snart kommer vara täckt av ny snö så borstade jag bort den som hade lagt sig ovanpå stenen.

bild (6)

Den kommande veckan är fylld av diverse aktiviteter!

Vera ska träna agility i två olika inomushallar, Elin ska på kalas hos en kompis, jag ska på trevligheter med f.d. arbetskamrater, mina hundar ska ÄNTLIGEN börja simma igen och så blir det en annorlunda vecka på jobbet med Friends-föreläsning, Mobila filmverkstaden och NTA-utbildning.

Hundarna ska simma på Håbo Hundcenter och jag ser fram emot att få simma på ett sim som har jetstream.

Det här inlägget postades i Agility, Familj, Film, Hoppteknik, Hundarna, Hundsim, Kort, Rehab, Resa, Simning, Vallning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s