Gott Nytt År

Sedan senast har vi hunnit med hundsim och vibb för grabbarna och Vera har uppfattat att man får godis på vibben så när hon fick chansen gick hon upp till grabbarna och undrade när godisen skulle komma. 🙂

algotmickveravibb

Annars erbjuder hon både det ena och andra betendet under tiden som Algot och Mick är på vibben.

mail121228veravinkar

mail121228micksimnr2 mail121228algotsim

Mysiga Vera hittar knän att sova i ganska ofta. 🙂

mailsandravera

I går eftermiddag tävlade jag med Algot och Mick på agilitytävlingarna i Knivsta Hundsportcenter. Algot och Mick fixade ett nollat lopp var och Mick även ett lopp med en mycket onödig vägran. De 50 bästa oavsett storlek från gårdagens tävling och en till tävling i januari går till final. Vi får se hur det går. Banan ändrades från large till medium vilket jag tycker var lite förvånande eftersom vi tävlar mot varandra men det var väldigt kul att få tävla hur som helst! TACK även till Patrik som kom med skyffel och grus och såg till att jag kunde åka hem efter att ha kanat rakt mot en husvägg på parkeringen. Det tråkiga var att Mick senare på kvällen var rejält halt. Sandra var snäll och visade vart Mick hade ont och så isade jag det muskelfästet. Mick fick sova med Back On Tracks nättäcke på sig och helt fantastiskt nog var han helt ohalt idag. Han har dock inte fått vara lös utan har gått i koppel idag.

mailmickskadad

Nyår firar vi hemma tillsammans med Sandra och mamma och Sandras hundar naturligtvis.

Vi valde en barn(=Elin-)vänlig meny idag. Till lunch serverades det våfflor och när Elin var mätt var det 5 BC som gladeligen delade på det som var kvar.

mailelin5bc

När vi andra åt jordgubbstårta föredrog Elin äpple och äppeljuice ochså ville hon ha npgra jordgubbar från tårtan bara vi tog bort grädden!

mailtårta

mailelinfikar

Till middag hade vi en variant av flygande Jakob men utan nötter vilket är Elins favoriträtt eller vad sägs om att hon åt 4 portioner?! 😀

mailankielin

Jakob åt sin vanliga gröt och efter den firade han med att äta jasminris. Jag behöver nog inte säga att han hade fastklibbat ris precis överallt efteråt…

mailsandrajakob

Jakob tränar på att dricka själv och ibland verkar han komma ihåg att han behöver luta sig bakåt.

mailjakobdricker

I går kväll körde vi Racko och vi har 2 partier kvar att köra idag innan vi vet hur det gick! 🙂

mailracko

GOTT NYTT ÅR önskar alla vi i Övergran!

mailjakobnyår

Det här inlägget postades i Agility, Barn, Familj, Hundarna, Hundsim, Kort, Rehab, Simning, Tävling. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gott Nytt År

  1. evasto skriver:

    Tack för nyårshälsningen i natt! Sicken snygg grabb med slips. Damen går inte av för hackor hon heller. Gott Nytt År till er alla från Oss Alla i Årsunda!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s